1.2.16.

Mihajlović: Najveći trenutak u trenerskoj karijeri!

Trener fudbalera Milana presrećan je nakon velike pobede u gradskom derbiju protiv Intera.

Fudbaleri Milana savladali su ekipu Intera rezultatom 3:0, a Siniša Mihajlović je imao šta da kaže posle pobede nad svojim bivšim klubom u kome se proslavio kao igrač.

''Ovo je sigurno najveći trenutak u mojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Pobediti u milanskom derbiju na ovakav ubedljiv način je predivno iskustvo. Ovakve utakmice ulaze u istoriju'', rekao je Mihajlović i nastavio:

''Posebno sam srećan zbog našeg predsednika Silvija Berlusconija koji je konačno mogao da uživa u pobedi nad Interom pred našim navijačima. Nalazimo se u dobroj formi i kao što sam ranije rekao, u drugom delu sezone će nam se vratiti za nesrećno prosute bodove tokom jeseni. Znali smo da je Inter fizički snažna ekipa i da će taktički igrati slično kao i mi, jer odlično poznajem Roberta Mancinija i zato je bilo jako važno da imamo više dobijenih direktnih duela, jedan na jedan'', rekao je Mihajlović.

Ako je do nedavno bilo sumnji oko njegovog statusa, sada je Mihajlović siguran na klupi Milana.

''Bio sam opušten i do sada i nisam ni u jednom trenutku strahovao za svoj posao. Znam šta radim i uzdignute glave nastavljam dalje'', zaključio je Mihajlović.

Milan je sada šesti na tabeli sa šest bodova manje od trećeplasirane Fiorentine i pet manje od Intera. Trka za Ligu šampiona se nastavlja.

Izvor: sportske.net