20.3.16.

MIHAJLOVIĆ: Meni je lepo u Milanu!

Posle serije odličnih rezultata i plasmana u finale Kupa, Milan je najpre poražen na gostovanju Sassuolu, da bi potom odigrali bez golova sa Chievom, pa sada zaostaju 11 bodova za mestom koje vodi u Ligu šampiona. Sledi duel sa Laziom. Pobeda je imperativ. Mihajlović je navikao na imperative tokom ove sezone. Teško je nabrojati u koliko je utamica ušao sa rečenicom, 'ako ne pobedim biću smenjen'.

"Očekujem sajajn meč u kojem će ljubitelji fudbala moći da uživaju. Lazio ima sjajnu ekipu, ima igrače koji dosta osciliraju ove sezone, ali ako prikažu ono što znaju i mogu nikome nije lako. Mi smo spremni za duel koji sledi. Atmosfera uoči derbija je dobra. Uveren sam da ćemo obradovati navijače i da ćemo stići do pobede koja će nas ostaviti u trci za plasman u Ligu šampiona,” rekao je Siniša Mihajlović.

Novinare u Italiji je zanimalo da li će Miha ostati na klupi ako doživi poraz u duelu sa Laziom.

"Vi samo pričate i pišete o mojoj budućnosti, a ja sam srećan u Milanu i imam ugovor na još godinu dana. Ne razmišljam o budućnosti, već samo o Milanu i meču koji sledi protiv Rimljana. Kada vodim ekipu, uvek dajem 100 odsto sebe i ne dozvoljavam da me išta ometa. Ponavljam, meni je lepo u Milanu i verujem da ću ovde ostati dugo."

Izvor: sportklub.rs