21.3.16.

Potvrda - Miha odlazi, zna se izgleda i gde!?

Posle treće uzastopne utakmice ''Rossonera'' bez pobede u Seriji A, pojačane su spekulacije o skorom odlasku srpskog stručnjaka sa klupe Milana.

Kao što smo objavili tokom večeri, Milan je na San Siru osvojio samo bod u duelu sa ekipom Lazija, bilo je 1:1, a posle meča je sa novinarima razgovarao prvi operativac ''Rossonera'' Adriano Galliani.

Između ostalog, novinare je interesovala sudbina Siniše Mihajlovića, s obzirom da se prethodnih dana spekulisalo da će srpski stručnjak karijeru nastaviti baš na klupi večerašnjeg rivala, ekipe Lazija.

A posle onoga što im je Galliani rekao na tu temu, ove spekulacije će biti još više ''podgrejane''.

Naime, novinari su Gallianija upitali da li glasine o Mihajlovićevom prelasku u Lazio mogu da izazovu probleme u klubu, a on im je odgovorio koristeći primer Bayerna.

''Bayern Minhen je pobeđivao sa trenerima za koje su svi znali da odlaze na kraju sezone. To je zato što su svi super profesionalci. U drugim zemljama se takve stvari najavljuju šest meseci ranije i - ništa se ne dešava'', konstatovao je Galliani.

On se osvrnuo na protekli period i igre ekipe Milana pod vođstvom Siniše Mihajlovića.

''Pre mečeva sa Sassuolom i Chievom smo radili veoma dobro. Remizirali smo sa Napolijem i Romom, pobedili Inter i Fiorentinu, ali imamo problem sa malim klubovima. Nadam se da Lazio u tom smislu smatramo velikim klubom'', dodao je Galliani.

On je podržao izjave Abatea i Abbiatija, koji su javno kritikovali svoje saigrače.

''Do 1. marta smo davali dosta golova i igrali dobro. Odsustvo Montoliva je bio težak udarac za nas, ali on se večeras vratio i nadam se da će biti bolje'', zaključio je Galliani.

Izvor: sportske.net