24.4.16.

Anwar El Ghazi - Samo porodični izlet u Italiju ili...?

Fudbaler Ajaxa koji je bio na meti Milana i tokom januarskog prelaznog roka, uhvaćen je danas u "prestonici mode".

Pouzdani italijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je danas na svom sajtu da se fudbaler Ajaxa Anwar El Ghazi nalazi sa svojom porodicom u Italiji, tačnije u Milanu i tako "podgrejao" spekulacije oko prelaska fudbalera na "San Siro".

El Gazi je na Twitteru objavio i sliku iz Milana sa svojom porodicom i napisao: "Vreme sa porodicom u Milanu."

Momak rođen 1995. godine od januara je dovođen u vezu sa "Rossonerima", a sada se pretpostavlja da su prvi koraci i načinjeni.

Kako se sportskom direktoru Milana Gallianiju dopadaju kvaliteti krilnog fudbalera "Kopljanika" ne bi čudilo da u narednih par nedelje dođe i do dogovora između holandskog i italijanskog velikana.


Milanu će svakako biti prekopotrebna pojačanja na svim poljima, kako su i ove sezone razočarali. Ekipu je nedavno preuzeo Cristian Brocchi, kako je otkaz uručen našem stručnjaku Siniši Mihajloviću. Srpski trener je okrivljen za neuspehe "Rossonera" ali teško da je problem bio samo u njemu. Odavno je vreme za smenu generacija na "San Siru", a do sada to definitivno nije urađeno kao treba. Mihajlović je pokušao dovođenjem Romagnolija, Bertolaccija, stavljanjem na gol mladog Gianluigija Donnarumme ali to definitivno nije dovoljno. U klubu su svesni da im treba još "sveže krvi" pa bi upravo mladi Holanđanin mogao da bude začetnik neke nove ere milanskog giganta.

Izvor: sportske.net