21.4.16.

Brocchi optimista: Milan će pokazati snagu!

Naslednik Siniše Mihajlovića na klupi Milana, optimističan je pred naredni duel Serije A sa Karpijem.

Cristian Brocchi izjavio je da njegov tim ulazi rasterećeno u meč protiv Carpija, koji se bori za opstanak, ali i da igrači moraju da pokažu kvalitet i snagu.

"Pre svega moramo da budemo mentalno 100% spremni. Milan mora da pokaže svoju snagu, da dominira igrom. Moramo biti spremni na borbu, nema opravdanja, ako nastavimo onako kako smo igrali protiv Juventusa i Sampdorije, onda imamo čemu da se nadamo", izjavio je nekadašnji fudbaler, a sada menadžer 'Rossonera'.

Milan je plasmanom u finale kupa izborio igranje u Ligi Evrope sledeće sezone, a Brocchi ističe da igrači moraju biti visoko motivisani u preostalim mečevima.

"Zadovoljan sam ponašanjem i zalaganjem igrača, potpuno su posvećeni i to me čini srećnim i opuštenim. Protiv Sampdorije smo bili fokusirani ceo meč i to želim da vidim i protiv Carpija. Želim da napredujemo iz meča u meč, jer poslednji meč u sezone nam je najbitniji - finale kupa", dodao je on.

Bivši defanzivni vezista 'Rossonera' prokomentarisao je i želju Marija Balotellija da ostane u klubu i nakon kraja ove sezone.

"Razgovarao sam sa njim i on zna šta očekujem od njega kao pojedinca i kao člana ekipe. Očekujem pozitivne stvari od njega do kraja sezone, ponaša se prema obavezama mnogo bolje i drugačija je osoba od one koja je stigla na pozajmicu, na startu sezone", rekao je Brocchi.

Meč protiv Carpija, Milan igra u četvrtak sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Izvor: sportske.net