26.4.16.

Milanski cirkus, Berlusconi sprečio povratak Mihajlovića!

Kao što se i očekivalo, smena Srbina odvela Milan u još veće probleme. Ideja postojala, gazda je sprečio!

Sinoć se govorkalo da bi Siniša Mihajlović mogao da se vrati na klupu, on uostalom ima ugovor do 2017. i ne bi mogao da odbije povratak, praktično je na platnom spisku Milana.

Da je Berlusconi sam sebi pucao u nogu, videlo se protiv Carpija i Verone, prvi su debitanti koji se grčevito bore za opstanak, drugi su ispali i zvanično iz lige, Milan je delovao tužno.

Podsetimo, Berlusconi je smenio Mihajlovića uz konstataciju da Milan nikada nije igrao gore, ali Brocchi ne samo da nije ništa promenio, "Rossoneri" su uspeli nemoguće, da deluju mnogo lošije nego u većem delu sezone.

Sinoć su razgovarali Galliani i Berlusconi, navodno je, mada to nije potvrđeno, prvi saradnik vlasnika imao ideju da prekine smejuriju i vrati Mihajlovića koga podržavaju igrači, ali je Berlusconi to odbio.

Do kraja su tri nebitne utakmice, ovakav Milan nije za Evropu, pa mnogi i smatraju da osvajanje šestog mesta ne znači ništa. Ali, sledi za nešto manje od mesec dana finale kupa protiv moćnog Juventusa, ako "Rossoneri" budu igrali ovako, nemaju apsolutno nikakvu šansu.

Poraz od Verone je razbesneo i navijače i medije koji optužuju Berlusconija da je uništio klub, a gde će završiti ova avantura ostaje da vidimo. U svakom slučaju, ako izgube i narednih par mečeva, nije nemoguće da vrate Mihajlovića.

To bi bio presedan za tako veliki klub, ali od Berlusconija se svašta može očekivati?

Izvor: sportske.net