22.4.16.

Posle Mihe haos - Bacca odjurio sa "San Sira"!

Smena trenera u Milanu nije donela ništa pozitivno kada je igra ekipe u pitanju a čini se da je po odlasku Siniše Mihajlovića usledio totalni raspad.

Fudbaleri Milana u četvrtak su remizirali bez golova sa ekipom Carpija u okviru poslednjeg susreta 34. kola Serije A čime je samo potvrđeno da smena Siniše Mihajlovića nije donela ništa dobro "Rossonerima".

Možda su Silvio Berlusconi i Adriano Galliani očekivali da će uslediti takozvana pozitivna reakcija ekipa nakon smene trenera, a ispostavilo se da je Mihin odlazak doveo do potpunog raskola.

Milan je uz mnogo sreće za vikend slavio protiv Sampdorije a večeras nije uspeo da postigne barem gol protiv tima koji je na svakom gostovanju u tekućoj sezoni kapitulirao barem jedan put.

Da nevolja bude veća, večeras je došlo do raskola na realciji Carlos Bacca - Cristian Brocchi nakon odluke novog trenera Milana da zameni Kolumbijca u 70. minutu susreta.Napadač koji je u Milan stigao na insistiranje Siniše Mihajlovića napustio je teren bez pozdrava sa Jeremyem Menezom koji je ušao u igru, a italijanski mediji prenose da Kolumbijac nije čekao kraj meča već je odmah odjurio sa "San Sira".

Evidentno je da Kolumbijac nije zadovoljan odlukom klupskog rukovodstva da smeni Sinišu Mihajlovića, a moguće je da je ovakvim gestom želeo da što pre obezbedi sebi kartu u jednom smeru za odlazak sa "San Sira".

Milan se četiri kola pre kraja šampionata nalazi na šestom mestu na tabeli sa šest bodova manje u odnosu na petoplasiranu Fiorentinu, a "Rossonere" 21. maja očekuje najvažnija utakmica sezone jer će protiv Juventusa igrati za trofej u Kupu Italije.