4.4.16.

Puklo je u Milanu: Berlusconi besneo, još juče je hteo da smeni Mihajlovića!

Ekipa u čije je jačanje letos potrošeno preko 100.000.000 evra, igra ispod svakog proseka i renomea kluba, čega je verovatno svestan i srpski strateg.

Milan je definitivno popucao po svim šavovima. Nokaut od Atalante u Bergamu toliko je razbesneo gazdu Rossonera Silvija Berlusconija da je odmah nakon meča želeo da smeni Sinišu Mihajlovića i na njegovu poziciju postavi trenera mladog tima Cristiana Brocchija, piše Repubblica.

Iako je nakon utakmice došlo do sastanka u Milanu, gde se čak govorilo i o poverenju generalnom direktoru Adrianu Gallianiju, Mihajlovićev otkaz je prolongiran za kraj sezone, najviše zbog finala nacionalog kupa, koje je na programu 21. maja. Ipak, zaključak je da je ekipa osramotila klub u Bergamu i da za Mihajlovića od leta neće biti mesta na klupi Milana.

Ekipa u čije je jačanje letos potrošeno preko 100.000.000 evra, igra ispod svakog proseka i renomea kluba, čega je verovatno svestan i sam Mihajlović.
"Nisam se čuo sa Berlusconijem, razgovarao sa sa Gallianijem kome sam rekao da odlazimo u karantin. Moramo da pokušamo da zatvorimo sezonu na najbolji način i osvojimo Kup Italije", rekao je Mihajlović posle meča.

Galliani je pre nekoliko dana negirao da klub pregovara sa drugim trenerima, ali se nije pominjala opcija postavljanja Cristiana Brocchija na mesto šefa struke. Ostaje da se vidi da li Berlusconi u svom nekadašnjem igraču vidi dugoročno rešenje ili će klub posegnuti za nekim već proverenim rešenjem.