18.5.16.

Balotelliju se ostvaruju snovi, igraće u Španiji?

Super Mario bi mogao da zaigra u Primeri, u gradu iz snova, doduše, ne u omiljenom klubu...

Poznato je da je Mario Balotelli sanjao da zaigra u Barceloni.

Snovi bi mogli da mu se ostvare, barem kada je grad u kome će živeti u pitanju. Naime, mediji u Italiji pišu da je zaboravljenom napadaču stigla ponuda iz Primere i to iz Espanjola.

Katalonci bi mogli da ga uzmu na pozajmicu i da plaćaju kompletan ugovor, što je za Liverpool bolja varijanta nego sada kada deli troškove sa Milanom.

Milan nema nameru da otkupi ovog igrača, mada bi njegov agent Raiola želeo da Mario ostane u Italiji i u dresu "Rossonera". On smatra da mu je potreban kontinuitet i da je promenio ponašanje, a da sada treba opet da se dokaže na terenu.

Istina je da Balotelli ove sezone nije pravio probleme u Milanu, ali na terenu je uglavnom delovao bezvoljno.

Jürgen Klopp apsolutno nema nameru da ga vraća na "Anfield", ali Balotelli ima ugovor do 2018.

"Crveni" moraju da mu nađu klub, nadali su se da će ga Milan otkupiti za desetak miliona, ali to uopšte nije solucija. Pominje se da bi Galliani mogao da produži pozajmicu pod istim uslovima, ali kako rekosmo, Liverpoolu više odgovara ovo što nudi Espanyol, uštedeće par miliona koje izdvajaju za platu nekadašnjeg italijanskog reprezentativca.

Odluku ne bi trebalo očekivati brzo, Redsi će probati sve da se zauvek oslobode Balotellija, tek ako ne uspeju da ga prodaju ovog leta razmišljaće o pozajmici što znači da bi sudbina igrača mogla da bude poznata tek krajem avgusta.

Ove sezone u Milanu je Super Mario odigrao 18 mečeva i postigao 3 gola. Šansu je dobijao na kašičicu, a imao je dosta problema sa povredama.

Izvor: sportske.net