11.5.16.

Investitori koče transfer Ibrahimovića u Milan?

Fudbaler Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović ne bi želeo da prihvati ponude iz Kine i Manchester Uniteda, već će se odlučiti za Milan, ali taj transfer bi mogla da zaustavi investitorska grupa koja želi da preuzme italijanski klub, preneli su danas mediji.

Francuski L'équipe objavio je danas da Ibrahimović ima dve konkretne ponude: iz Kine i Uniteda. Odlazak na daleki istok, prema navodima lista, ne želi da prihvati iz porodičnih i sportskih razloga, iako bi tako mogao da postane najplaćeniji fudbaler sveta.

L'équipe navodi da će Ibra odbiti "đavole" ako se ne plasiraju u Ligu šampiona. Igrač hoće da donese odluku pre početka Evropskog prvenstva 2016, tako da sada bira između produženja ugovora sa PSG-om i odlaska u Milan.

Prema navodima Corriere dello Sporta, koje prenosi portal Fudbal Italija, kineski investitori u Milan bi mogli da utiču na taj transfer. Oni imaju drugačije ideje o transferima, tako da će svi pregovori biti zaustavljeni, uključujući i one sa Ibrahimovićem i sa Mateom Kovačićem iz Reala.

List navodi da bi odlaganje pregovora predstavljalo problem za Ibrahimovića, jer želi da što izabere novi klub pre nego što mu ugovor istekne sledećeg meseca.

Izvor: sportske.net