31.5.16.

Senzacija - Bacca na korak od odlaska u Premijer ligu!

Milan pregovara oko prodaje Kolumbijca koji svim silama želi da ode. Da li se pravi mesto za Ibru?

Carlos Bacca je na korak od odlaska iz Italije. I dalje je pod velom tajne šta je razlog zbog koga Milan želi da ga proda, navijači se nadaju da se iza svega krije povratak Zlatana Ibrahimovića.

Naime, Kolumbijac za koga je Sevilli plaćena klauzula od 30 miliona evra je bio najbolji strelac "Rossonera" ove sezone, mada se u finišu utopio u sivilo.

Ipak, on je na neki način opravdao očekivanja, ali želi da napusti Seriju A. Zameraju mu da je sebičan, da ne igra za tim, a ni on sam se nije privikao, uz to boli ga što Milan razmišlja o drugim napadačima.

Od jutros italijanski mediji prenose kao eksluzivnu vest da su pregovori između Milana i West Hama počeli i da je prva ponuda "Čekićara" od 20 miliona odbijena.

Ali, ništa nije gotovo, navodno bi Adriano Galliani pristao na 25 plus neizvežne bonuse, kako bi vratio novac uložen prošlog leta u Kolumbijca.

Da li to znači da bi sredstva bila iskorišćena za platu Zlatana Ibrahimovića ostaje da vidimo.

Mediji prenose i da Bacca nema ništa protiv, West Ham je već pristao da mu plaća 4 miliona evra po sezoni, što je nekih pola miliona više u odnosu na ono što ima u Milanu.

Podsetimo, Bacca će napuniti 30 godina, a veruje se da je ovo poslednja prilika da Milan na njemu zaradi.

Izvor: sportske.net