9.5.16.

Tresu se Apenini - Ibrahimović ''namignuo'' budućem klubu!

Zlatan Ibrahimović u nedelju je primio nagradu za igrača sezone u francuskoj ligi, a tom prilikom dao je veoma interesantnu izjavu, koja će najviše obradovati navijače Milana.

Zlatan Ibrahimović je proglašen za igrača sezone u Francuskoj treći put u protekle četiri godine. Bio je centralna figura u četiri uzastopne titule Paris Saint-Germaina, međutim sada se nalazi pred odlaskom iz Pariza, jer mu ugovor ističe na kraju sezone.

U nedelju uveče novinare je najviše zanimalo pitanje gde će nastupati naredne sezone, a tom prilikom izjavio da nikada nije želeo da napusti Milan, za koji smatra da je najveći klub od svih u kojima je igrao.

"Gde ću nastaviti karijeru zavisi i od drugih, ne samo od mene.Želim samo da igram, a gde će to biti videćemo. Uskoro će se sve znati'', rekao je Ibra i nastavio:

''Što se tiče Milana, sa njima sam u dobrim odnosima. Volim Milan i njega smatram najvećim klubom u kome sam igrao", rekao je Ibrahimović i nagovestio da bi upravo Milan mogao da bude njegova sledeća stanica u karijeri.

"Nikada nisam želeo da napustim Milan. Ali ipak to je iza mene, to je prošlost. Videćemo šta će se desiti u budućnosti", zaključio je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je ove sezone u Paris Saint-Germainu na 29 utakmica postigao 35 golova u ligi, a za Milan je nastupao u periodu 2010-2012 godine.

Izvor: sportske.net