9.5.16.

Veliki povratak i šansa za osvetu Milanu i Berlusconiju: Siniša Mihajlović predložen za trenera Intera!

Bivši strateg Rossonera i još jedan bivši trener Intera i Milana su kandidati da naslede Mancinija.

U Milanu nije uspeo i dobio je otkaz, ali u Interu bi mgao da dobije novu veliku šansu. Siniša Mihajlović je jedan od dvojice predloženih kandidata za funkciju šefa stručnog štaba Nerazzurra sa obzirom da je sve izvesniji odlazak Roberta Mancinija na kraju sezone. Da stvar bude još zamimljivija - Mihajlovića je predložio upravo Mancini.

Italijanski stručnjak je nezadovoljan u Interu i iako ima ugovor do 2017. sve je izvesnije da će napustiti klub jer se ne slaže sa transfer politikom. Želi još pojačanja, ali i garancije da neće biti prodat niko iz kvinteta: Kondogbija, Miranda, Perišić, Brozović, Icardi.

Kako klub odbija da mu to garantuje, Mancini se sprema za odlazak i već je bacio oko na selektorsku fotelju Italije. Dok priprema teren za odlazak, Italijan je klupskom rukovodstvu predložio dvojicu kandidata za naslednika među kojima je i Mihajlović. Što i ne čudi s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo i činjenicu da mu je Miha bio asistent u Interu. Drugi kandidat kojeg je predložio za naslednika je Brazilac Leonardo. Takođe, bivši trener Intera, ali i Milana.

Klupa Intera bi bila velika šansa za Mihajlovića posle sezone sa Milanom u kojoj je razočarao. i Prilika da se osvetiu Belrusconiju. Ali i mač sa dve oštrice jer bi u slučaju novog neuspeha pokazao da nije trener za velike klubove. Ispunio bi veliku želju s obzirom da je nekada igrao za Inter i da je ne tako davno rekao da “Milan, Roma, Genoa i Partizan jedini klubovi koje ne bi trenirao u karijeri iz poštovanja prema onima za koje je igrao”.