14.6.16.

Balotelli se tukao, čovek ostao bez tri prsta!

Nestašni italijan ponovo u centru pažnje zbog incidenta u noćnom klubu.

Pošto nema obaveza na Evropskom prvenstvu u Francuskoj jer ga posle bezvezne sezone u Milanu Antonio Conte nije ni pozvao u nacionalni tim, Mario Balotelli može komotno narednih nedelja da se posveti noćnom životu po kojem ga klinci poslednjih sezona više prepoznaju nego po golovima.

Ipak, i Super Mario-ima mračnu stranu, voli da se „našika i pravi haos“, a zbog jednog tog haosa drugi čovek je ostao bez tri prsta. Gazzetta dello Sport piše da su Mario i njegov brat Enoch bili umešani u pesničenje koje je izbilo u jednom noćnom klubu u Breši, a u kojem je najdeblji kraj izvukao čovek koji je razdvajao zaraćene strane.

Italijanski mediji zasad nisu otkrili u kojoj je meri Balotelli bio umešan u incident, ali lokalni list iz Breše piše da je tuča izbila jer su braća bila izložena uvredama. Drugi mediji pak tvrde da je Mario bio „mala maca“ i da se nije tukao već je pokušavao da smiri incident.

Ovo je samo još jedan u seriji skandala koji je obeležio karijeru 25-godišnjeg Balotellija koja je već neko vreme u silaznoj putanji, a napadač više mesta zauzima u žutoj štampi nego na sportskim stranicama. Italijan još uvek ne zna ni gde će nastupati sledeće sezone, jedino što zna je da mora da se pojavi na prozivci u Liverpoolu sredinom jula, mada je pitanje da li je potreban Jürgenu Kloppu naredne sezone.