11.6.16.

Emery našao Zlatanu naslednika u PSG - Carlosa Baccu!

Španski stručnjak želi da ponovo sarađuje sa kolumbijskim napadačem, ovog puta u Parizu.

Paris Saint-Germain se sprema za život posle Zlatana Ibrahimovića, a Unaj Emery za novi trenerski angažman i rad u jednom od najbogatijih evropskih klubova.

A dok cela fudbalska planeta nestrpljivo čeka da vidi gde će Zlatan nastaviti karijeru, Emery već kuje planove za novi klub i priprema teren za dolazak novog napadača koji će biti Ibrina direktna zamena. To će, po pisanju uglednog milanskog lista Gazzetta dello Sport, biti Milanova vedeta i Emerijev miljenik - Carlos Bacca!

Dnevnik koji retko greši sa transfer informacijama, posebno kada su u pitanju milanski klubovi, javlja da je Emery već predstavio svoj plan ljudima iz vrha francuskog šampiona i da bi kolumbijski centarfor trebalo da predstavlja esenciju navale novog Paris Saint-Germaina, baš kao što je to donedavno činio švedski golgeter.

Emery i Bacca su u imali fantastičnu saradnju još u danima kada su zajedno bili u Sevilli. Kolumbijac je bio jedno od prvih Emeryjevih pojačanja leta 2013. godine, a zajedničkim snaga okitili su se sa dve titule u Ligi Evrope.

Zbog toga španski stručnjak je navodno spreman da Milanu plati čak 35.000.000 evra za strelca 20 pogodaka u 43 prošlosezonske utakmice. Ne treba zaboraviti da je Ibrahimović u PSG stigao takođe iz Milana, tada za sumu od 21.000.000 evra.

Videćemo samo šta će u Milanu reći na ovu ponudu...