25.6.16.

Milan prodaje najboljeg, ovo je cena!

Posle dolaska Lapadule, Milan prelomio, prodaće igrača koji je ostavio možda i najbolji utisak prošle sezone.

Carlos Bacca može da napusti Milan.

Tačnije, klub je obavestio njegove menadžere da želi da ga proda, a ni cena nije previsoka, oko 25 miliona evra.

O čemu se radi?

"Rossoneri" su uložili 30 miliona u Kolumbijca, platili su klauzulu Sevilli, on je davao golove, ali i sam nije zadovoljan na "San Siru". Uz to, pao je u drugom delu sezone, napravio par problema, setimo se da je nervozno reagovao na zamene.

No, Milan hoće da vrati uloženo jer želi mlađeg napadača, Bacca ima 30 godina, ovo je poslednja šansa da za njega uzmu relativno veliki novac. Uz to, Kolumbijac ima primanja blizu 4 miliona sa bonusima, što je opterećenje za Milan.

Navijači se nadaju da prodaja otvara mesto za Zlatana Ibrahimovića, ali za sada nema potvrda o tome, kao ni naznaka hoće li biti završen posao sa Kinezima.

Sve je stopirala Berlusconijeva operacija, papirološki stvari ne mogu da se završe pre septembra, ali, ako bude dogovora, on će uslediti u prvoj nedelji jula. "Gazzetta" piše da su Kinezi spremni da investiraju oko 100 miliona u pojačanja ovog leta, i da Berlusconi traži da tim bude obnovljen većim ulaganjima u narednim sezonama.

Dovođenje Lapadule nije usledilo posle dogovora sa Kinezima, čak se priča da se se oni razljutili ovim potezom čelnika Milana, ali su ostali za pregovaračkim stolom.

Da li prodaja Bacce zaista znači da Milan sprema ponudu za Ibrahimovića, o tome će verovatno odlučivati Kinezi, ako kupe klub. Ibra čeka, neki kažu Milan, drugi, da mu istekne ugovor sa Parižanima kako bi pokupio i novac za lojalnost, tačnije profitirao na činjenici da je odradio ugovor do kraja.

Sapunica se nastavlja!

Izvor: sportske.net