27.6.16.

Televisa presenta - Milanski haos, Brocchi dao ostavku, vraća se "Don"?

To šta se dešava u Milanu verovatno ne bi moglo da padne na pamet ni scenaristima sapunica. Dok prodaja visi o koncu, Berlusconijev ljubimac otišao?

Ni ovog vikenda ništa bliži nismo raspletu u Milanu. Ponovo Berlusconi postavlja navodno nove uslove Kinezima, nije uveren da će uložiti dovoljno novca, a sada se čak pominje da oni ipak postanu manjinski vlasnici, što će verovatno samo produžiti agoniju.

U samom klubu ima razmimoilaženja po pitanju trenera. Kako piše "Corriere dello Sport", Cristian Brocchi je praktično podneo ostavku.

Prozivka je 7. jula, on je rekao Berluskoniju da ne želi da radi u klimi nepoverenja i da zna da Adriano Galliani pokušava da na mesto trenera dovede Marca Giampaola koji je prošle sezone radio u Empoliju.

Berlusconi je zatražio od nekadašnjeg igrača koji je nasledio Mihajlovića strpljenje i da razmisli o odlasku, uz to, poručio mu je da će se založiti da ostane trener, i ako klub bude prodat Kinezima.

Tako nešto je malo verovatno, sada je u prvi plan iskočio Fabio Capello.

To bi bio senzacionalan rasplet, ideja sa kojom bi se složili i navijači, ali drugi povratak "Don Fabija" na klupu bi bio uslovljen stvaranjem mnogo boljeg tima, za šta Berlusconi nema novca.

Fabio Capello je posle prvog, sjajnog dela na klupi "Rossonera", drugi put prošao loše, na kraju mu nije produžen ugovor, pa je ne baš prijateljski napustio klupu u leto 1998. kada je Milan završio kao deseti na tabeli i izgubio finale kupa.

Kako rekosmo, desetak dana je do početka priprema, apsolutno se ne zna ništa, a odlučiće kao i uvek Berlusconi. Ili je odlučio već, ali pravi predstavu, ne bi bilo prvi put...

Izvor: sportske.net