20.6.16.

Van Gaal je neuništiv, čeka ga klupa jednog od najvećih klubova na svetu?!

Holanđanin među kandidatima za prestižnu klupu! O čemu se radi?

Ako Milan završi u kineskim rukama što je još uvek neizvesno zbog Berlusconijeve operacije i premišljanja, van Gaal bi mogao da postane trener "Rossonera".

On je naime jedan od trojice glavnih kandidata potencijalnih novih vlasnika, koji žele stranca na klupi.

Adriano Galliani je kroz redove potvrdio da su uz doskorašnjeg menadžera Uniteda, ideje još de Boer i André Villas-Boas, postoji i neki rok do početka jula da Kinezi dobiju odgovor od Berlusconija kako bi mogli da dovedu trenera i realizuju prelazni rok.

Manuel Pellegrini je bio ideja, ali čini se da su njegovi uslovi bili previše za Kineze, ne u smislu novca, odnosno ličnih primanja već prelaznog roka. Uz to, Pellegrini želi da ostane u Premijer ligi, pa mu je Milan bio samo rezervna opcija.

U svakom slučaju, ostaje da vidimo šta će se desiti u naredne dve nedelje.

Prozivnka je zakazana u "Milanellu" za 7. jul, ako ne bude promene u vlasništvu, odnosno Berlusconi nastavi da vodi Milan, Brocchi će se pojaviti na početku priprema.

Varijanta je i Marco Giampaolo, ali čini se da gazda naginje ka tome da zadrži Brocchija.

Navijači veruju da ako Berlusconi ostane sledi još jedna godina suza i uopšte nije bitno ko će biti trener, sa ovakvim timom nema šta da traži u Seriji A kada je borba za neke bitne stvari u pitanju...

Izvor: sportske.net