15.7.16.

Gallianijeva španska misija, štoper pred vratima, poklon od Barse?

Adriano Galliani otputovao na Pirineje, jedan posao će završiti danas, za drugi se uzda u svog kuma Arieda Braidu.

Milan pokušava da se pojača, novca nemaju, tačnije zavise od prodaje Carlosa Bacce. Kolumbijac bi trebalo da pristane na ponudu West Hama, u pitanju su 25 miliona evra, a za deo tog novca Milan će kupiti Matea Musacchija.

Odlični Argentinac iz Villarreala bi trebalo da formira štoperski tandem sa Romagnolijem, Galliani je u Španiji kako bi završio posao, ne želi da se umeša neko drugi i preotme mu pojačanje kao što je bio slučaj sa Pjacom.

Ali, to nije sve, Milan želi Ardu Turana.

Turčin je na izlaznim vratima Barse, Galliani će se videti sa kumom, Ariedom Braidom koji je sada transfer savetnik u Barceloni. Milan se nada da bi Turana mogao da dovede na pozajmicu sa pravom otkupa.

Time bi praktično dobili sjajnog igrača, ali i ostavili prostor Kinezima, ako kupe klub da narednog leta ulože dodatni novac u ovog igrača.

Od igrača Barcelone pominju se još Adriano i Vermaelen, kao i Tello, ali ovaj poslednji čeka ponudu Tottenhama, dok dvojica defanzivaca nisu ipak prioritet za "Rossonere" koji danas putuju u Francusku, u Bordou ih čeka duel sa Žirondincima, na kome će Montella proveriti neke nove igrače...

Izvor: sportske.net