9.9.16.

Milanovi Kinezi, ovo je cena prvog superstara koga želite da dovedete!

Rekli su svoju želju, da li imaju novac? I vredi li napadač toliko?

Pisali smo o planu novih vlasnika Milana da narednog leta izdvoje ogroman novac za pojačanja.

Oni planiraju da na osnovu od nekoliko mlađih italijanskih fudbalera poput Donarume, De Šilja, Romanjolija, Bertolaćija dodaju nekoliko velikih zvezda, a kao prve mete pomenuti su Verati iz PSŽ, kao i vođa napada Totenhema, Hari Kejn.

Englez je bio meta interesovanja Mančester Junajteda još prošlo leto, ali je Danijel Levi, predsednik "Pevaca" poznat kao tvrd pregovarača.

Posle vesti da je za Milan Kejn prioritet, "Miror" je uspeo da dođe do informacije koliko po ljudima iz Totenhema košta Kejn.

Naime, oni bi pustili engleskog napadača za 75 miliona funti, odnosno 88 miliona evra. Posmatraju ga kao jednog od najboljih napadača u Evropi, a njegov skor, 64 gola u 130 mečeva za Totenhem pokazuje koliko je bitan za klub iz severnog Londona.

On je prošle godine postigao 25 pogodaka u šampiona, jedan više od Aguera i Vardija iz Lestera.

Da li Kejn vredi toliko, drugo je pitanje?

Ali, da bi doveli svoju želju, Kinezi koji su kupili Milan će morati da se približe rekordu Serije A koji od ovog leta drži Juve, "Bjankoneri" su takođe napadača, Gonzala Iguaina platili 90 miliona evra, tačnije klauzula je bila 94, ali zbog nekih administrativnih olakšica je transfer iznosio nešto manje.

Izvor: sportske.net