2.10.16.

Kakav spektakl na San Siru! Milan se vratio iz mrtvih u ludnici od sedam golova (VIDEO)

Sassuolo vodio 1:3, na kraju 4:3! Mihin Torino melje, asistencija Adema Ljajića.

Odavno nije viđen bolji meč na San Siru! Vincenzo Montella je izgleda pronašao žicu svojim pulenima koji ne igraju savršeno, ali imaju karakter. Gubili su 1:3 protiv Sassuola do 68. minuta, a na kraju su došli do čitavog plena pošto su dali tri komada za devet minuta - 4:3!

Bio je ovo pravi ispit za Rossonere na kom su mogli da pokažu i sebi i drugima šta znaju. I pokazali su! Ovo je treća pobeda Milana u poslednja četiri kola Serije A. Rossoneri su sada na 5. mestu lige!

Od samog starta je krenulo efikasno. Bonaventura je pogodio u 9. minutu i najavio efikasan meč, a do 56. je već bilo 3:1 za Sassuolo. Da ste tada pitali navijače da li je moguće da dođe do preokreta teško da bi vam iko odgovorio potvrdno.

Ali...

Bolje minute najavio je Carlos Bacca s bele tačke u 68. minutu, potom je bio precizan 18-godišnji Locatelli i na kraju Paletta za potpuni preokret!

Ludnica. Prava ludnica!Utakmica o kojoj će se dugo pričati. Ovo je meč koji može da najavi bolje dane kada je ovaj posrnuli gigant u pitanju. Ovakvi mečevi rađaju heroje, rađaju ekipe koje mogu poput Feniksa da se dignu iz pepela. Videćemo da li je Montellina družina takva. Videćemo da li ima kvalitet i snagu da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

Današnji karakter koji su pokazali je epski. Da živimo u vremenu od pre 15-ak godina ovakvi okršaji snimali su se na video-kasete i gledali u vremenu dokolice...