4.10.16.

Milan se znoji zbog najtalentovanijeg na svetu!

Gde je Raiola, tu je uvek nelagoda. Skepsa vezana za nove vlasnike, ali i raskid nekadašnjeg savezništva bi mogli da dovedu do šokantnog razvoja događaja.

Zove se isto kao Buffon, kažu da ima taj potencijal, sa 16 godina mu je Siniša Mihajlović pružio šansu pre iskusnog Diega Lopeza.

To nije bila slučajnost već fantastična procena, danas je po mnogima najtalentovaniji golman na svetu, standardan među "Rossonerima", verovatno jedini član sadašnjeg tima koga čeka velika karijera.

Njegov menadžer je Mino Raiola, i to plaši Milan.

Naime, Raiola je već izrazio sumnju u nove vlasnike, skeptičan je po pitanju njihovog novca, a za pravo su mu dale tvrdnje "Blumberga" da su kineski investitori lažirali neka dokumenta u procesu preuzimanja Milana.

To je demantovano, videćemo kolika će biti ulaganja, poručuju da Montella treba da kaže koga želi i da će oni učiniti sve da Milan vrate na stare staze slave.

Ali, Raiola želi novi ugovor za svog pulena, momka koji je Napolitanac, i kao klinac je iz fudbalske akademije bliske Napoliju u rodnom Kastelamare stigao u Milan za 250 000 evra. On se pridružio bratu koji nikada nije dobio šansu u "Rossonerima", a od ove sezone je u Grčkoj, brani za Asteras Tripolis.

Gianluigi ili "Điđio" kako ga zovu je mnogo talentovaniji, jasno da bi svi veliki klubovi na svetu želeli da ga vide u svojim redovima. Čak je i Florentino Perez spreman da zakopa ratne sekire sa Raiolom kako bi doveo italijanskog golmana, ali Milan će učiniti sve da zadovolji ambicije kontroverznog menadžera i sačuva Donnarummu.

Druga opasnost, prema italijanskim medijima je Juventus. Oni će za dve godine tražiti zamenu za najskupljeg, verovatno i najboljeg golmana svih vremena, Buffona i jasno je da bi Donnarumma bio prva ideja. Sada zbog određenog pakta sa Berlusconijem sigurno ne bi probali da preotmu Donnarummu Milanu, ali kada Kinezi postanu vlasnici takva vrsta ograda će nestati.

Ipak, ovo su spekulacije, jer za Donnarummu kažu da čvrsto stoji na zemlji, da ga uspeh nije poneo, da je veoma skroman i da ne postoji šansa da na taj način "izda" Milan gde je dobio priliku.

Ali, sa Raiolom iza leđa, odlazak u Španiju ili Englesku nije nemoguć.

Navodno, više ga zanima hoće li Milan oformiti ekipu sposobnu da se bori za trofeje nego broj nula u ugovoru, Raiola zbog toga želi da Kinezi odagnaju skepsu, da na delu pokažu da imaju novac i dovedu ozbiljne igrače kako bi ekipa bila dovedena na nivo na kome je već Donnarumma.

U suprotnom, zna se...

Izvor: sportske.net