18.11.16.

E ovo je iznenađenje - Milan hoće reprezentativca Engleske!

"Rossoneri" će svakako biti među najaktivnijima na tržištu ove zime, gledaju ka Premijer ligi u potrazi za pojačanjima, ovoga puta žele Engleza.

Kako "Sky Sports" prenosi navode italijanskih medija, Vincenzo Montella bi od januara na raspolaganju mogao da ima bivšeg napadača Manchester Cityja i Chelseaja.

U pitanju je naravno napadač Liverpoola, Daniel Sturridge, koji ove sezone ne dobije puno prilika kod Jürgena Kloppa.

Centarfor koga su povrede omele da bude jedan od najboljih napadača u Evropi, ove sezone je pao u drugi plan zbog sjajnih partija Roberta Firmina, a čak i Origi dobija priliku ispred njega.

Sve je veće interesovanje za njegove usluge, Pochettino bi voleo da ga preseli na "White Hart Lane" kako bi pojačao konkurenciju u napadu, a sada se i Milan umešao u celu priču.

Ipak, navodi se da i će Milan najverovatnije morati da proda Carlosa Baccu kako bi angažovao napadača Liverpoola, pitanje je koliko bi to bio pametan potez s obzirom na sklonost koju Sturridge ima ka povredama.

Možda je na pomolu i razmena ove dva kluba, ukoliko bi Staridž napusito "Anfield" u januaru, nema sumnje da bi Klopp morao da potraži alternativu kako će gotovo čitav januar biti i bez pomoći Manéa, koji će igrati na Afričkom Kupu Nacija za reprezentaciju Senegala.

Izvor: sportske.net