20.11.16.

Kakva izjava legende Intera: Sanjam dres Milana!

"Dečački san mi je da zaigram za Milan i ako se ikada vratim u Italiju, igraću za taj klub”, kaže Wesley Sneijder.

“Voleo bih da igram za Milan”, ova rečenica stigla je danas direktno od Wesleyja Sneijdera nekadašnjeg fudbalera Intera koji se proslavio kao lider Neroazzurra koji ih je vodio do titule u Ligi šampiona 2010. godine.

Legendarni Holanđanin trenutno je član Galatasaraya, ali ne odbacuje mogućnost da u januaru pojača Rososnere kao slobodan igrač, jer mu sledećeg leta ističe ugovor.
“Sve sam dao Interu, igrao svim srcem, ali nije se sve na kraju lepo završilo. Mislim da su me potcenili. S druge strane dečački san mi je da zaigram za Milan. Još kada sam bio klinac sviđao mi se taj tim i ako se ikada vratim u Italiju, igraću za Milan”, istakao je Sneijder u intervjuu za Gazzettu dello Sport koji je dao u susret večerašnjem velikom gradskom derbiju.

Holanđanin se osvrnuo i na otkaz koji je Inter nedavno uručio Franku de Boeru.
“Napravili su grešku što su ga oterali. Tako se ne tretiraju ljudi, posebno ne fudbalske legende. Da su mu dali priliku napravio bi velike rezultate sa Interom. Istina je da je sa tim klubom sve bilo gotovo kada je Moratti otišao. Mogao sam ranije da pređem u Juventus, ali za mene u Italiji postoje samo Milan i Inter”, zaključio je Wesley Sneijder.