16.11.16.

Piroman Raiola: Da vidimo prvo Kineze, pa onda pričamo o Donnarummi

Ovo se neće svideti navijačima Milana.

Fudbalski menadžer Mino Raiola nije baš najomiljeniji lik među vlasnicima klubova i trenerima, a najnovijom izjavom kao da se potrudio da zapali požar među navijačima Milana. Sjajnim partijama mladi golman Gianluigi Donnarumma skrenuo je na sebe pažnju drugih velikih klubova, a Rossoneri u njemu vide zalog za budućnost.

Prvi u redu je Juventus koji nema finansijske probleme, a tu su i engleski klubovi. Iako svi u Milanu tvrde da će on biti stub tima za naredne godine, Raiola je dao prilično neodređeno i potencijalno zapaljivu izjavu.
“Hajde prvo da vidimo kako će da izgleda taj novi Milan, pre nego što donesemo odluku“, rekao je Raiola za Tuttomercato.

Navijači Milana, ali i celokupna italijanska javnost čeka da se konačno završi proces prodaje trofejnog fudbalskog kluba kineskom konzorcijumu.

Donnarumma u februaru puni 18 godina, a šansu da debituje u prvom timu Milana prošle sezone dao mu je Siniša Mihajlović. Do sada je već odigrao 43 utakmice za Rossonere, kao i dva meča za seniorsku reprezentaciju Italije.