8.12.16.

Balotelli ponovo pali vatru: Kad sam u Italiji mislim o Milanu

"Oduvek sam bio Milanov navijač, čak i dok sam igrao u Interu", poručuje tampnoputi golgeter.

Balotelli ne može bez medijske prašine, a tako je praktično svaki put kad se nađe pred predstavnicima "sedme sile". Tamnoputi napadač je ponovo prilčao o Italiji, o njegovim emocijama prema Milanu i Interu, kao i o povratku na Čizmu.
"Oduvek sam bio Milanov navijač, čak i dok sam igrao u Interu. Povratak u Seriju A? Nikada ne reci - nikad, ali priča o Interu je previše komplikovana. Kada sam u Italiji, razmišljam o Milanu. Moj cilj je da postanem još bolji strelac, nadam se da ću postići puno golova i osvojiti titulu sa Nicom, a kada se zavši godina, videćemo", rekao je Balotelli za Rai Sport.

Zlatna lopta je još uvek san.
"Ako napravim sezonu bez povreda i budem koncentrisan nije nemoguće da se i to dogodi", u svom stilu je rekao Balotelli.

Italijan je tri godine nosio dres Intera (2007 - 2010), a isto toliko je proveo i u drsu Manchester Cityja. Poslednju dobru sezonu odigrao je upravo u Milanu (2013/2014), a onda slede čisti promašaji u Liverpoolu i po povratku u redove Rossonera. Nica mu je ponovo oživela karijeru.