19.1.17.

Milan preko veze dovodi Atalantinog majstora akrobacije (VIDEO)

Papu Gomez cenjen na San Siru.

Projekat stvaranja velikog Milana odavno je dobio nacrte, ali sada Adrijano Galijani pažljivo radi na tome da od posrnulog milanskog giganta ponovo stvori moćnu silu.

Ugovor je produžen sa Džekom Bonaventurom, sledećeg meseca biće vezan i Điđi Donaruma, dugo se radi i na dovođenju Đerara Deulofeua iz Evetona. I pored svega Galijani je juče imao vremena da se nađe sa agentom Alehandra Papua Gomeza, Đuzepeom Rizom i razgovaraju o mogućnosti da argentinski krilni napadač dođe na San Siro.

Gazeta delo sport javlja da je Rizo, odmah posle sastanka sa Galijanijem, seo u auto i otišao na razgovore sa čelnicima Atalante. A onda i u Papuovu kuću, gde je večerao zajedno sa svojim klijentom i saopštio mu vest. Navodno, Atalantin majstor akrobacije bio je oduševljen kada je čuo za interesovanje bivšeg šampiona Italije i Evrope. U Atalanti su dozvolili da pregovori počnu, ali uz jedan uslov. Da transfer bude obavljen tek na leto.

Dakle, da Gomez dotad bude igrač Atalante, kako se ne bi desilo da usled velikog egzodusa igrača iz Bergama klub propadne u Seriju B.

Svaki njegov gol je majstorija za sebe. Tako kažu dobro upućeni ljubitelji italijanskog fudbala. A on ih je ove sezone dao pet, uz šest asistencija. I svaki pogodak bio je pravo remek-delo.