17.2.17.

Milan našao "foru" kako da privoli napadača Sampe da im se pridruži!

Iskoristili su "Rossoneri" Dan zaljubljenih, kako bi privolili sjajnog golgetera da se preseli na "San Siro", a evo i kako.

Naime, uprava Milana je poslala Carlosa Baccu na jednu "misiju".

On je izveo svog sunarodnika i napadača Sampdorije Luisa Murijela na večeru za Dan zaljubljenih, kako bi ga ubedio da odbije ponude Chelseaja i Intera i narednog leta parafira ugovor sa Milanom!

Za bivšim fudbalerom Leccea i Udinesea vlada veliko interesovanje, Konte je veliki poštovalac njegovih kvaliteta, a i ambiciozna uprava "Neroazzurra" bi ga rado videla u svojim redovima.

Ipak, Milan ima tajno oružje u vidu Carlosa Bacce i veruju da je večera saigrača iz reprezentacije Kolumbije, okrenula stvari u njihovu korist.

Montella izuzetno ceni Muriela, posebno mu se dopada konstantno kretanje i pritiskanje zadnje linije, koje neumorno izvršava napadač Sampe, te veruje da bi on i Bacca činili sjajan tandem u napadu "Rossonera" naredne sezone.

U timu sa "Luigi Ferrarisa" traže makar 35 miliona evra za njegove usluge, jasno je da će narednog leta to moći da ponude sve zainteresovane strane, te će odluku morati da donese sam napadač.

Zbog svega toga, čini se da bi ovaj "lukav" plan "Rossonera" mogao da upali.

Izvor: sportske.net