17.2.17.

Predstavnici Milana na meču Gladbacha i Fiorentine!

Budući sportski direktor "Rossonera" već radi na pojačavanju ekipe Vincenza Montelle.

Kako dobro obavešteni Gianluca Di Marzio prenosi, naslednik Adriana Gallianija na mestu sportskog direktora Milana, Massimo Mirabelli, već vredno radi svoj posao.

Naime, on sa tribina posmatra duel Borussije Mönchengladbach i Fiorentine u okviru Lige Evrope, a posebnu pažnju će posvetiti dvojici fudbalera.

Na njegovom radaru se nalazi po jedna fudbaler iz obe ekipe, zainteresovan je za Mahmouda Dahouda iz Borussije i jednog od najtalentovanijih italijanskih fudbaler iz redova "Viole" Federica Bernardeschija.

Dahoud je zaludeo Evropu još minule sezone, Borussija je uspela da ga zadrži u prethodna dva prelazna roka, ali teško da će uspeti i u narednom, kako mu ostaje sve manje vremena na ugovoru sa ekipom Gladbacha.

Procenjuje se da bi mogao da ode za svega 10 miliona evra, što bi svakako bio sjajan posao za bilo koju zainteresovanu ekipu, a možda i ponajviše za Milan, kako na "San Siru" planiraju potpunu rekonstrukciju po dolasku nove uprave.

Što se tiče Bernardeschija, svaki tim sa "Čizme" sanja da ga ima u svojim redovima kako je jedan od najvećih bisera italijanskog fudbala. Fiorentina će definitivno tvrditi pazar, videćemo pred kolikom ponudom će se uprava tima iz Firence predati.

Bernardeschi je slatkim mukama, intersovanje za njegove usluge je ogromno, a Milan bi najveće konkurente mogao da ima u gradskom rivalu Interu i Tottenham Sparsima, kako Pochettino izuzetno ceni sjajnog fudbalera Fiorentine.

Bernardeschi je već pokazao deo svog repertoara Marbelliju, kako je protiv Gladbacha postigao golčinu, koju možete videti u sledećem video snimku.Izvor: sportske.net