6.2.17.

Varnice u Milanu, Baka opet besneo na Montelu! Razlaz je jedino rešenje... (VIDEO)

Teško da će Kolumbijac preživeti sledeći prelazni rok u istom klubu.

Posle dobre jeseni, Milan je u drugom delu sezone upao u krizu rezultata i igre. Ništa ne ide Rosonerima onako kako su zamislili, nižu se slabi rezultati, imaju mnogo problema i sa povredama. Biće ovo još jedna izgubljena sezona posrnulog giganta...

Juče je usledilo novo razočaranje i minimalan poraz na svom terenu od Sampdorije. Nervoza se uselila u Milanov tim, a to se najbolje juče videlo na primeru Karlosa Bake. Ponajbolji igrač Rosonera je ljutito odreagovao posle izmene u 75. minutu kada ga je Montela povukao sa terena kako bi uveo Lapadulu. Nije prvi put da je Baka besan zbog Montelinih izmena. Tako je reagovao i u meču protiv Peskare. Kada ga je trener juče zamenio, besno je odgovorio:
„Zašto uvek ja“?Teško je razumeti odluku trenera da pri rezultatu 0:1, zameni jedinog napadača na terenu. Doduše, Baka je pre toga promašio nekoliko solidnih prilika zbog čega je dobio i zvižduke navijača.
„Nisam primetio ništa, ali ako je igrač nezadovoljan izmenom, onda je to verovatno zbog svoje partije, a ne zbog odluke trenera. Treba da pitate Karlosa na koga je bio ljut“, filizofski je odgovorio Montela posle meča.

Jedino rešenje za napetu situaciju između trenera i najskupljeg igrača je odlazak jednog od njih. To će zavisiti od budućih vlasnika i nove uprave, ali je vrlo verovatno da će Baka biti taj koji mora da napusti klub.

Milan je pokušavao da ga proda letos, ali i ove zime kako bi inkasirao novac za prelazni rok. Čak su i prihvatili neke ponude, ali je Kolumbijac odbio da ode. Međutim, u ovakvoj situaciji je za Baku najbolje da napusti Milan. Vrata Vest Hema mu više nisu otvorena, ali povratak u Sevilju ili selidba u Kinu bi mogli da budu sledeći korak. Monteli neće nedostajati...