1.4.17.

Milan - Stižu investitori, a za njima i napadač svetske klase?!

Situacija u jednom od najvećih italijanskih klubova nije bajna, ali bi sve moglo da se promeni ovog leta.

Kako prenosi "Calciomercato" ekipa Milana uskoro bi trebala da dobije nove vlasnike.

Nakon 30 godina vladavine porodice Berlusconi, kineski biznismen Yonghong Li bi uskoro trebalo da u potpunosti preuzme kontrolu nad upravljanjem kluba, iako je nedavno delovalo da od preuzimanja kluba neće biti ništa.

Stvari su se ipak, prema poslednjim informacijama, vratila na pravi put, a sa novim vlasnicima Milan očekuje i pozamašan transfer budžet (procenjuje se oko 150 miliona evra).

Montella će moći da bira, a kako prenosi "Premium Sport", glavna meta "Rossonera" ovog leta mogao bi da bude jedan napadač svetskog renomea.

Spekuliše se da je glavna meta bivši igrač ovog kluba Pierre-Emerick Aubameyang, ali prema saznanjima pomenutog lista, to bi mogao da bude golgeter madridskog Reala Álvaro Morata!

Španac ima iskustvo igranja u Seriji A, branio je sa velikim uspehom boje Juventusa, a nekoliko klubova bi već ovog leta volelo da ga vidi u svojim redovima, kako kod Zidana nikako da dobije pravu priliku.

Chelsea je pominjan najčešće, ali se u Milanu nadaju da bi 70 miliona mogli da ubedi Real da ih pusti da pregovaraju sa Moratom, koji bi bio centar stvaranja nekog novog Milana.

Izvor: sportske.net