29.4.17.

Raiola ponudio Donnarummu "ozbiljnim" Kinezima, da li je ovo objava rata?

Samo njemu može da padne na pamet ovakva stvar. Da li je ovo pritisak na Milan, ili odgovor na nameru "Rossonera" da ne puste mladog golmana, čak i ako ne potpiše ugovor?

Nema sastanka između Mina Raiole i čelnika Milana.

Novi vlasnici nude Donnarummi kapitensku traku i oko 3.5 miliona evra, do 4 sa bonusima.

Njegov menadžer i dalje smatra da su neozbiljni, da novi vlasnici nemaju novca da naprave ekipu za veće domete, a neke stvari mu daju za pravo.

Juče je recimo otkriveno da će Milan praktično na leto otplatiti 70 miliona preuzetog duga nakon promene vlasnika, a da samo 50 ostaje za pojačanja. To je nedovoljno za bilo kakve ozbiljne pomake, pa nije ni čudo što Raiola čeka leto da bi klub uveo u cajtnot, tada Donnarumma ulazi u poslednju godinu ugovoru.

Pravu bombu objavili su italijanski mediji jutros, navodno je Raiola ponudio golmana Interu, "Saning" je ozbiljna kineska kompanija, imaju novca, svakako da ne bi imali nimalo milosti prema zemljacima, i ako budu mogli da dovedu Donnarummu oni će to učiniti.

Setite se, vlada u Pekingu na nove vlansike Milana gleda sa sumnjom.

Iz Intera je Raioli poručeno da se može razgovarati o Donnarummi, cena mladog golmana je navodno 50 miliona evra, a to bi rado platio i Juventus, kao i Manchester United.

E sada, iz Milana su stizale poruke da neće prihvatiti nijednu ponudu za Donnarummu, što bi samo značilo da on odšeta sa "Meazze" u junu 2018. kao slobodan igrač.

Ili ko zna, možda da ostane na stadionu, samo u drugim svlačionicama.

Izvor: sportske.net