25.4.17.

Šok - Karte na stolu, Donnarumma odlazi bez obeštećenja!

Hoće li Milan terati inat sa Minom Raiolom? I šta će se desiti tokom leta. Ponuda na stolu, ali kontroverzni agent gleda na drugu stranu.

Stvari se nisu pomerile, Milanova ponuda, uz ugovor na četiri godine, i 3.2 miliona neto, uključuje i kapitensku traku za Donnarummu.

Kako piše "Gazzetta" time bi klub pokazao svoju nameru da oko mladog golmana gradi tim.

Ali, sastanka sa Raiolom još nema, on i dalje odbija da pregovara, ponavljajući da se ne radi o novcu, želi da vidi koliko je ozbiljan Milan kada je stvaranje tima u pitanju.

Međutim, niko mu ne veruje, svi tvrde da želi da dovede Milan u iznuđenu poziciju tokom leta, kada mladi golman ulazi u poslednju godinu ugovora.

Sada mediji spekulišu da je Milan spreman da ide do kraja, da ne pusti Donnarummu čak i da ne produži ugovor, što bi značilo da u leto 2018. ode kao slobodan igrač.

U takav rizik teško je verovati, "Gazzetta dello Sport" dodaje da bi tada šanse Juventusa bile veće, jer Raiola ne želi da Donnarumma ovog leta ode u Torino, gde bi bio rezerva neprikosnovenom Buffonu.

On gleda ka Engleskoj, pre svega. Navodno, očekuje ponudu od Manchester Uniteda od 7.5 miliona evra po sezoni za mladog golmana. Milan bi mogao da računa na obeštećenje od 50 miliona, koliko nudi i Juventus.

Šampion ima kontakt sa roditeljima igrača, pokušava da ih ubedi da je Torino pravo mesto za najtalentovanijeg golmana na svetu i da bi zaista bio Buffonov naslednik.

Ali, ključ drži Raiola, Donnarumma ne krije da bi rado ostao u Milanu, ali i to da će odlučiti menadžer u koga ima puno poverenja. Ovaj sa druge strane ne veruje u Milanov projekat, niti kineske investitore, kao ni većina u Italiji i smatra da jednostavno nemaju novca da Milan vrate na staze stare slave.

Igra nerava se nastavlja, a kada stigne leto, stvari će biti dovedene do usijanja!

Izvor: sportske.net