15.5.17.

Loše vesti za Milan, hoće li Donnarumma moći ovo da odbije?!

Ponuda je na stolu, ovakvoj se nije nadao ni Mino Raiola, a videćemo kako će se prelomiti...

Milan ne deluje kao ozbiljan klub ni nakon prodaje, bore se za to šesto mesto i izlazak u Evropu, ali i dalje nema nikakvih garancija da će uspeti da naprave respektabilan tim, iako se stalno dovode u vezu sa nekim skupim igračima.

Situacija oko Donnarumme je nepromenjena, Mino Raiola odbija da razgovara dok ne vidi poteze kluba u prelaznom roku, a mladi golman ulazi u poslednju godinu ugovora.

Ponuda Milana je 3.2 miliona evra po sezoni i kapitenska traka, što je premalo. Naravno, slede pregovori, ali oni više od 4 miliona ne mogu da plate. Juve nudi pet, ali čini se da Raiola gleda ka Engleskoj.

Kako pišu tamošnji mediji već ima ponudu Uniteda koji traži zamenu za De Geu. Naime, Mourinho bi Donnarummi platio ugovor na pet sezone, mladi golman bi zarađivao oko 7.5 miliona evra po sezoni.

U trci je i City, ali veruje se da bi Donnarimma radije sarađivao sa Unitedom gde ima nekoliko svojih igrača.

Donnarumma želi da ostane, ali je sve prepustio menadžeru, njegovi roditelji su zanimljivo više za soluciju da ostane u Italiji, ali su razgovarali sa Juventusom.

U svakom slučaju, on bi dobio mnogo veći novac bilo gde nego u Milanu, a klub je čak pretio navodno Raioli da ga neće pustiti ni ako ne potpiše ugovor. Ipak, teško je verovati da će mu dozvoliti da ode kao slobodan igrač, a priča se da će tražiti oko 50 miliona evra za po mnogima najtalentovanijeg golmana na svetu.

Izvor: sportske.net