26.6.17.

DONAGEJT na društvenim mrežama, uključili se i hakeri! Šta se ovde dešava?

Potpuni hoas oko Gianluigija Donnarumme! A Mino Raiola proziva hejtere?!

Taman kada je izgledalo da je na pomolu primirje između Gianluigija Donnarunme i Milana, usledio je novi veleobrt. Više i ne znamo koja epizoda po redu u transfer sagi koja je do sada obeležila prelazni rok...

Danas se Donnarumma prvi put oglasio u javnosti otkako je odbio novi ugovor u Milanu uz poruku podrške Minu Raioli čime je opovrgao glasine da će okončati saradnju sa menadžerom. To je još više razbesnelo navijače na društvenim mrežama, pa je posle nekoliko minuta izašla i poruka na njegovom (zvaničnom) Instagram profilu.

Pisalo je da se izvinjava što se izazvao lavinu reakcija zbog podrške Raioli, da se izvinjava navijačima Milana, da voli klub i da je spreman razgovore o novom ugovoru. Vest su kao udarnu objavili svi sportski sajtovi u Evropi. Od španskih Marce i Asa, preko engleskog Sky Sports-a, do svih italijanskih uglednih sajtova poput Gazzette, Corrierea, Tuttosporta... Ni mi na MOZZART Sportu nismo izuzetak.

A onda šok!

To što je izašlo na Donnarumminom profilu - nije istina!

Nepun sat vremena posle poruke na Instagramu, Donnarumma se opet oglasio na Twitteru sa porukom da mu je hakovan Instagram profil i da prethodnu poruku nije napisao on?!
„Profil mi je hakovan. Isključujem se sa društvenih mreža“, napisao je Donnarumma.

Istovremeno se oglasila i lokalna Telelombardija koja tvrdi da je Donnarummina poruka bila istinita, da ima dokaze za to, ali da se desilo nešto zbog čega je on morao da je obriše?!

U pauzi između te dve poruke se oglasio i Mino Raiola na svom Twitteru. On jednom u nekoliko meseci napiše poruku i sada je to uradio.
„Donnaraiola - Hejteri 1:0! Šta ćemo dalje?“, napisao je Raiola.

Ovo je dakle poslednja vest. Mi u MOZZART Sportu završavamo smenu u ponoć i nadamo se da do tada neće da se pojavi neki novi veleobrt. A sa novim vestima oko 18-godišnjaka koji je uzurpirao medijski prostor u Evropi, javljamo se ujutro. Laku noć, „Donnarummanijaci“...