25.6.17.

KONAČNO! Prva zvanična izjava Donnarumme: Mino Raiola - juče, danas i sutra!

Napokon se oglasio i mladi golman.

Mnogo toga je napisano, izgovoreno i najavljeno oko sapunice „Donnarumma“, a da mladi golman nije ni reč rekao. Preko Mina Raiole je poručio Milanu da odbija novi ugovor i izazvao zemljotres, a ni pre toga, ni posle toga nijednom nije izašao u javnost i pred navijače da jasno i glasno kaže svoj stav. Da li želi da ostane u Milanu ili ne?

Sada se i to napokon desilo!

Donnarumma je prvi put progovorio oko situacije koju je izazvao. I to zbog Mina Raiole! Na medijske najave da će otpustiti Mina Raiolu jer se navodno menadžer i porodica ne slažu baš najbolje i imaju različite poglede na budućnost, Donnarumma je na svom zavničnom Twitter nalogu ostavio poruku:
„Donnarumma i Raiola. Juče, danas, sutra“.


Bila je to prva poruka Donnarumme javnosti posle mesec i kusur dana...

Na taj način je mladi golman raspršio sve najave da bi mogao da otpusti kontroverznog menadžera i izrazio je privrženost njemu. To sve se desilo neposredno posle posete Minovog rođaka i saradnika, Enza koji je hitno doputovao na EP u Poljsku kako bi razgovarao sa mladim golmanom.

Sada je jasno da Milan neće uspeti u nameri da mladog golmana i njegovu porodicu okrene protiv Raiole. Šanse Milana da otvori nove pregovore oko Donnarumme su sada minimalne...

Donnarumma je jasno poručio ko je glavni u ovoj priči...