25.6.17.

Milan - Ništa od Biglije, na "San Siro" stižu Hrvat ili Poljak!

Fassone je Montelli obećao da će do 3. juna imati konačan sastav, evo ko bi mogao da bude novi vezista "Rossonera".

Milan je ovog leta angažovao četiri pojačanja, stizali su na "San Siro" redom Musacchio, Kessié, Ricardo Rodríguez i na kraju André Silva.

Očekuje se još nekoliko pojačanja, a kako se ranije spekulisalo jedno od njih trebalo je da bude kapiten Lazija Lucas Biglia.

Ipak, prema najnovijim informacijama, uprava "Rossonera" je odustala od te ideje, Lazio je navodno tražio 20 miliona evra, što je prema njihovom mišljenju previše za fudbalera u tridesetim godinama, te su se okrenuli novim metama.

Jedna od njih je vezista Paris Saint-Germaina Grzegorz Krychowiak. Poljski reprezentativac se nije snašao u Parizu, u koji je stigao na nalog Unaija Emeryja, sa kojim je uspešno sarađivao u Sevilli.

Mogao bi da napusti glavni grad Francuske već ovog leta, a navodno su se sa novim sportskim direktorom Parižana dogovorili o pozajmici. Krychowiak bi tako u Milano najpre stigao na pozajmicu, ali bi "Rossoneri" po isteku iste mogli da ga otkupe za 20 miliona evra.

Druga opcija je vezista Fiorentine Milan Badelj. Montella je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima, zajedno su sarađivali upravo u Firenci, a jasno je da je vreme za hrvatskog internacionalca da pojača neki klub većeg renomea i većih ambicija.

Veruje se da je Milan spreman da pošalje i neke svoje igrače u suprotnom smeru, u pitanju su Juraj Kucka i Lapadula.

Videćemo da li će Fiorentina na tako nešto pristati, podsetimo da je uprava Milana zainteresovana za još jednog fudbalera "Viole", takođe hrvatskog internacionalca Nikolu Kalinića.

Izvor: sportske.net