11.6.17.

Nova potvrda - Milan dovodi zvezdu Bundeslige!

Uprava "Rossonera" se ne zaustavlja.

Milan je definitivno najaktivniji klub na transfer pijaci do sada.

Doveli su tri pojačanja, stigli su Musacchio (Villarreal), Kessié (Atalanta) i Ricardo Rodríguez (Wolfsburg), a pored toga na radaru Milana nalazi se još plejada vrsnih fudbalera.

Želje su Andrea Conti iz Atalante, Biglia i Keita iz Lazija, Klaassen iz Ajaxa, Krychowiak iz Paris Saint-Germain, kao i jedan vrhunski napadač, poslednji se u vezu sa prelaskom na "San Siro" dovodio André Silva iz Porta.

I pored njih, Milan je pronašao jedno pojačanja i u Bundesligi, naime zainteresovani su za fudbalera RB Leipziga Emila Forsberga.

Sjajni Šveđanin je blistao u Bundesligi minule sezone, pisali samo danas o njegovom potencijalnom transferu u Milano.

Sada je čitava priča dobila na težini, kako je agent ovog fudbalera potvrdio da putuje u Milano.

Dotični Hasan Cetinkaya, koji vodi računa o karijeri fudbaler Leipziga, ali i o karijeri Victora Lindelöfa, govorio je za medije o prelasku švedskog defanzivca u Manchester United.

Švedski list "Aftonbladet" je preneo da je Lindelöf pred lekarskim pregledima uoči prelaska na "Old Trafford", ali njegov agent nije hteo da priča na tu temu.

"Victorov sledeći let je za Norvešku, moj je za Milan", izjavio je Cetinkaya.

Upravo tu je namerno ili slučajno, otkrio da u Italiju putuje kako bi sa "Rossonerima" pregovarao oko svog drugog klijenta Emila Forsberga.

Inače, iako je njegov agent odlučio da se ne izjasni po pitanju transfera u Manchester United, Lindelöf će postati prvo pojačanje klub sa "Old Trafforda" ovog leta, kako je objavljeno na zvaničnoj stranici "Crvenih Đavola".

Izvor: sportske.net