9.6.17.

Novo Milanovo pojačanje, okoreli Juventino stiže na "San Siro"!

Pregovori pri kraju, sjajni fudbaler pristao, mediji tvrde da su klubovi blizu dogovora.

Milan je nastavio da se pojačava, posle Musacchija, Kessiéja i Ricarda Rodrígueza, blizu crveno-crnog dresa je sjajni mladi italijanski reprezentativac Andrea Conti.

Desni bek Atalante bi trebalo da kompletira Montellinu odbranu, on je već pristao na ponuđene uslove, oko 2 miliona evra po sezoni.

Predsednik Atalante Percassi je prvo tražio 24 miliona evra za svoj biser, Milan nudio 18, ali italijanski mediji javljaju da će 20 miliona plus bonusi biti dovoljni za igrača koji je jedan od najtalentovanijih italijanskh defanzivaca.

Ovaj desni bek je postigao čak osam golova ove sezone, može da igra desno i u veznom redu, kao krilni igrač, ali i kao klasičan desni bek.

Poznato je da je veliki navijač Juventusa, da je često gledao mečeve šampiona u Torinu, dao je ove godine i gol timu koji voli, mnogi su ga videli u crno-belom.

Ali, Juventus ima rešenu bekovsku poziciju da Alvesom i Lichtsteinerom, ciljaju Mattiju De Sciglija baš iz Milana, pa je Conti prihvatio ponudu Milana gde će biti standardan.

U svakom slučaju, ako Milan dogovori transfer sa Atalantom, to će biti veliko pojačanje za Montellu, sigurno je da se radi o budućem standardnom reprezentativcu "Azzurra".

Izvor: sportske.net