24.6.17.

Obujte vi Điđove cipele... Radi se o 99.000.000 evra!

Navijači su gađali Điđa lažnim novčanicama na EP u Poljskoj, gde se ovaj
trenutno nalazi...
"Zamislite kako je teško nositi se sa tim brojkama kada imate tako malo godina", uzima u zaštitu mladog golmana don Silvio Berlusconi.

Dnevna doza Donnarumme - tako se šalimo poslednjih dana u redakciji kada god bi neko trebalo da objavi vest o mladom golmanu Milana! Ali tako je kako je, Điđo je definitivno jedna od top tema ovog meseca ne samo u Italiji već u celom sportskom svetu.

U danima kad se čini da se situacija malo stabilizuje, te da Milan ponovo ulazi u trku za potpis legitimnog naslednika Điđija Buffona, oglasio se i najveći predsednik u istoriji fudbala - Silvio Berlusconi. Kao čovek koji iznad svega voli Milan, don Silvio nije udario na mladog momka, već je pozvao jasvnost na razumevanje...
"Postavite sebe u njegove cipele! Pa, njemu je tek 18 godina... A pre nekoliko dana dobio je senzacionalnu ponudu Reala od 99.000.000 evra! Zamislite kako je teško nositi se sa tim brojkama".

Berlusconi nije precizirao, ali pretpostavka je da se radi o petogodišnjem ili šestogodišnjem ugovoru te vrednosti...
"Ja ipak verujem da će Milan pronaći način da ga ubedi da ostane", dodao je don Silvio koji je ranije ove godine prepustio upravljenje klubom Kinezima.

Podsetimo, Donnarumma i njegov agent Mino Raiola već duže vreme odbijaju ponude Rossonera o nastavku saradnje, a Milan odbacuje mogućnost da proda Điđa. Pomirenje je daleko, transfer još dalje. Da li će mladi golman žrtvovati ovu sezonu kako bi narednog leta otišao bez obeštećenja u koji želi klub saznaćemo verovatno posle Evropskog šampionata za mlad ereprezentacije u Poljskoj, gde Donnarumma brani za Italiju.