1.6.17.

Od ovoga ne može jasnije! Spisak od 11 klubova koji su poslali ponudu za Donnarummu!

Spisak postoji i Mino Raiola je, uz poruku Milanu, nabrojao klubove koji bi sutra angažovali Gianluigija Donnarummu.

Milanu se žuri, navijači su nestrpljivi, ali pita se Mino Raiola.

On je rekao da nije taksista, niti vozač svojih igrača, da ga oni ne požuruju, znaju da im je prijatelj i da će doneti najbolju odluku.

"Da nije bilo mene, Donnarumma bi završio u Interu, a ne u Milanu, prema tome ne treba da me podsećaju ni na šta, više sam ja učinio za njih, nego oni za mene", jasan je Raiola.

"Znam da su nestrpljivi, ali odmeravamo opcije. Nema odluke, moguće je i jedno i drugo, i da ode i da ostane", dodaje kontroverzni menadžer.

On nije reagovao na neke izjave Montelle o tome da igrači treba manje da slušaju menadžere, osim što je kroz redove poručio da bi preferirao da trener savetuje Donnarummu kako da ne primi gol.

A onda je i nabrojao ponude koje najtalentovaniji golman sveta ima. Ovo su 11 klubova spremnih da plate i obeštećenje Milanu, ali i da dovedu Donnarummu sledećeg leta kao slobodnog igrača.

"U pitanju su Juventus, Napoli, Liverpool, Paris Saint-Germain, United, City, Everton, Barcelona, Real Madrid, Bayern, Atlético", otkrio je Raiola.

Dakle gotovo svi top klubovi u Evropi, plus još par timova, i svi ovi su spremni da ponude više nego Milan koji bi maksimalno sa bonusima mogao da plati Donnarummu 4 miliona evra po sezoni.

Podsetimo, Milan je postavio neku vrstu ultimatuma, ne žele da prodaju Donnarummu, prete da će sledeću godinu provesti na tribinama, ako ne potpiše ugovor.

Ali, Raiola to ne komentariše, da li je uveren da novi vlasnici blefiraju i hoće li ih uvesti u cajtnot tokom leta?

Izvor: sportske.net