19.6.17.

Raiola se ne zaustavlja: Điđo je bolji od Điđa! Da je Galliani tu Milan bi već imao Ibru...

"Donnarumma je jedini golman koji će osvojiti Zlatnu loptu", jasan je najomraženiji agent planete.

Mislili ste da je višečasovni intervju Mina Raiole sa probranim medijima u kuhinji svoje rezidencije u Monte Karlu vrhunac ludila u haotičnom slučaju Gianluigija Donnarumme koji je zapalio Italiju? Prevarili ste se!

Ni noć posle svega što je izgovorio prethodne noći, najomraženiji agent planete otvorio je novo poglavlje i nastavljao da šalje otrovne strelice ka aktuelnom rukovodstvu Milana.

I ponovo je tema bio Điđo! Za početak, o tome koja je cena najtalentovanijeg mladog golmana današnjice? Po fudbalskim krugovima priča se da bi Milan posle cele ove situacije mogao da dobije između 25.000.000 i 30.000.000 evra, što je gotovo upola manje od njegove realne vrednosti.
"Koliko vredi Donnarumma? On nema cenu! Sve je na Milanu", bio je jasan Raiola.

A onda je u dahu dodao:
"Ne znam za cenu, ali znam da je on jedini golman koji će osvojiti Zlatnu loptu".

Vrhunac je tek usledio kada je Raiola u istu sentencu stavio Điđa Donnarummu i Điđija Buffona...
"Gledajući perspektivu, Donnarumma je bolji od Buffona. Donnarummin naslednik rodiće se tek za 30 godina. Jednostavno, takva je evolucija fudbala i uloge golmana".

Potom je Raiola okrenu list i započeo temu budućnosti Zlatana Ibrahimovića. U Italiji se čuo glas da bi Raiola pristao na Milanove uslove za Donnarumminu platu kada bi dres Rossonera obukao Zlatan Ibrahimović. Ali, to se neće desiti zbog slomljenog odnosa sa novom upravom Milana.
"Da je Adriano Galliani tu (dugogodišnji prvi operativac Milana prim. aut.) Ibrahimović bi već bio u Milanu. Ova nova uprava me nije ni pitala za njega. On je dobro, već je dobio nekoliko ponuda iz MLS i drugih liga. Ibra sigurno neće u Napoli, da budem jasan", zaključio je Raiola.

Šta nas čeka dalje u ovoj sagi?