3.7.17.

Donnarumma spreman da prihvati ovu ponudu Milana, a Raiola ''šuruje'' u Madridu i Parizu?!

Svi čekaju da se ova sapunica završi, a deluje da je svakim danom kraj sve dalji.

Gianluigi Donnarumma se predomislio i sada želi da ostane u Milanu, a Mino Raiola ima novi plan, u igri su i Real Madrid i PSG!

Prava sapunica, i gore od toga - Milan je sada spreman da ponudi Donnarummi novi ugovor na pet godina po kom bi uz određene bonuse mogao da zaradi i do 50 miliona evra.

Međutim, Mino Raiola je izgleda još odavno bacio svoje pipke na druge strane i planira da ga odvede i zaradi veliku sumu novca.

U tom slučaju, na pomolu je prava vrteška, jer PSG je poslao ponudu za Keylora Navasa od čak 44 miliona evra, Real razmišlja da je prihvati, ali samo u slučaju da može da dovede Donnarummu ili Davida de Geu.

To sve otežava posao Raioli koji po svaku cenu želi da ga odvede iz Milana, a zavisi od više klubova.

Raiola pritiska Donnarummu da se ne predomišlja o ostanku i novom ugovoru, ali deluje da je mladi golman popustio pred pritiskom javnosti i navijača koji ga nazivaju izdajnikom.

U suštini, deluje da bi se klupko lako odmotalo kada bi Real prihvatio ponudu Parižana od 44 miliona evra i onda od tog novca lako ubedio Donnarummu da dođe i postane prvi golman ekipe Zinedina Zidana.

Ipak, videćemo šta će se još do kraja desiti, kao što rekosmo, deluje da je kraj svakog dana sve dalje...

Izvor: sportske.net