31.7.17.

Raiola opet sprema iznenađenje, ima novi plan za Zlatana!

Još njega da udomi i završio je za ovo leto.

Mino Raiola važi za jednog od najpoznatijih svetskih fudbalskih agenata, lista njegovih klijenata je dugačka, a retki su oni koju si pod njegovom zaštitiom da ne spadaju u sam krem svetskog fudbala.

Nedavno je na listu svojih fudbalera stavio i Marca Verrattija, tu su još Pogba, Lukaku, Mkhitaryan, Ibrahimović...

Upravo je sudbina švedskog veterana pod znakom pitanja, napustio je letos Manchester United, oporavlja se od povrede i traži veliku platu.

Sada će Raiola pokušati uhlebljenje da mu pronađe u verovatno i omiljenom mu klubu, kako ga je ponudio ekipi Milana.

"Rossoneri" su najaktivniji tim na pijaci ovog leta, doveli su 10 novih igrača, jasno je da žele još trojicu, napadača, krilo i centralnog vezistu.

Raiola se nada da bi taj napadač mogao da bude Ibrahimović, koji bi od oktobra bio spreman da se priključi novom klubu.

Ipak, dogovor mora biti postignut do sredine avgusta, a pitanje najveće pitanje je koliko je novca uprava tima sa "San Sira" spremna da ponudi trenutno povređenom 36-godišnjem fudbaleru, pa makar on bio Ibrahimović.

Šveđanin je u Unitedu zarađivao sedam miliona evra godišnje, ako bi mu Milan toliko ponudio bio bi jedan od najplaćenijih igrača Serije A, jasno je da se to neće dogoditi.

Dobra stvar je da je Ibra uživao dok je nosio dres Milana u periodu od dve sezone, pre nego što se preselio u PSG, a kako sam fudbaler tvrdi on navodno nikada nije ni želeo da napušta "San Siro".

Njegova želja mogla bi da bude presudna, videćemo kako će se stvari razvijati.


Izvor: sportske.net