2.7.17.

Rasplet - Donnarumma odlučio, Raioli se neće svideti!

Nakon tajnog sastanka pala odluka?

Gianluigi Donnarumma je potpuno neočekivano postao glavna zvezda letnjeg prelaznog roka, ali kako i da ne bude kada ga je pod svoje uzeo Mino Raiola.

Poznati agent je ubedio mladog Italijana da odbije prvu ponudu Milana i to veoma unosnu ponudu, navodno Raiola hoće da ga preseli u Real gde može daleko više da zaradi i postigne.

Uprava Milana je najpre u revoltu želela da batali sve priče o produžetku saradnje, ali i prodaji 18-godišnjeg golmana, želeli su da ga ostave na tribinama do isteka ugovora, kako bi ga naučili lekciju.

Ipak, od tako rigorozne metode se odustalo, pa je uprava Milana pristala da pruži još jednu šansu Donnarummi. Čak je i trener "Rossonera" Montella bio u poseti njegovoj porodici, pokušao je da im stavi do znanja da bi za njihovog sina najbolje bilo da ostane na "San Siru".

Čini se i da ih je ubedio, Donnarummin otac je navodno urgirao kod Raiole da dogovori sve sa Milanom, ali do dogovora nije došlo.

Nove informacije ukazuju da je Donnarumma voljan da ostane, uprskos Raiolinom mišljenju. Njih dvojica su se navodno "tajno" sastali pre par dana, a epilog svega je da će Raiola početkom nedelje pred nama otvoriti nove pregovore sa upravom Milana.

Izvršni direktor italijanskog kluba Marco Fassone je Montelli obećao kostur tima do trećeg jula, te nema sumnje da ćemo sutra preciznije znati šta će biti sa Điđijem Donnarummom.

Izvor: sportske.net