12.7.17.

Trampa veka - Milan šalje dvojicu za štopera Juventusa!

Uprava Milana bi da letnju pijacu zatvori sa stilom.

Ekipa sa "San Sira" je doživela velike promene, proletos je klub od Silvija Berlusconija otkupio kineski konzorcijum na čelu sa Yonghong Lijem, novi vlasnik je na sedam pojačanja do sada potrošio preko 120 miliona evra (ako u pojačanje ne računamo Antonija Donnarummu).

Produžen je i ugovor sa Gianluigijem Donnarummom nakon velike sage, ali uprava tu ne planira da se zaustavi.

Žele još nekoliko velikih pojačanja, na radaru su navodno i dva igrača madridskog Reala, više o tome OVDE.

Sada se pojavila informacija da su Juventusu ponudili interesantan predlog. Naime, "Rossoneri" su zainteresovani za jednog od najboljih defanzivaca Evrope Leonarda Bonuccija.

Iskusni defanzivac je dugo važio za veliku želju Pepa Guardiole, ali do transfera Bonuccija u City na kraju nije došlo.

Uprava tima sa "San Sira" je za Bonuccija spremna da ponudi dvojicu svojih fudbalera. U pitanju su Mattia De Sciglio, za kog je Juve već neko vreme zainteresovan, kao i italijanski reprezentativac Alessio Romagnoli. Ali to nije sve, kako su "Rossoneri" spremni i da doplate.

Bonuccija su spremili da učine najplaćenijim igračem u timu i jednim od najplaćenijih igrača u ligi, kako su voljni da mu ponude sedam miliona evra na godišnjem nivou.

"Stara dama" je dobila rok od 72 sata da razmisli o ovom predlogu, a kako prenose italijanski mediji Bonucci ne bi imao ništa protiv ovakvog razvoja situacije.

Što se tiče Juventusa, oni bi dobili još jednog veoma talentovanog defanzivca, Romagnolija bi mogli da priključe Caldari i Ruganiju, koji će u budućnosti biti stub kluba, a dok je Max Allegri odavno zainteresovan za De Sciglija, sa kojim je već sarađivao upravo na "San Siru".

Izvor: sportske.net