29.9.18.

Milan ne odustaje od mladog Belgijanca!

Da li bi on popravio stanje na "San Siru"?

Milan je želeo da dovede mladog belgijskog vezistu, u pitanju je Youri Tielemans, koga je Monco prošle godine doveo iz Anderlechta za 25 miliona evra.

Belgijanac je pokazao kakav je talenat u pitanju, pa su se brojni klubovi povezivali sa ovim igračem, nakon samo jedne odigrane sezone u "Kneževini".

Leonardo i Maldini su uspeli da dovedu Bakayoka na pozajmicu, ali oni i dalje žele Tielemansa u svojim redovima, pa će pokušati ponovo u narednim prelaznim rokovima.

Juventus je takođe zainteresovan za ovog igrača, a postoje i neki klubovi iz Premijer lige koji bi voleli da vide ovog igrača u svojim redovima. Jasno je da Monaco neće pustiti ovog igrača tako lako, ili makar ne za malu sumu novca. Oni su poznati po skupocenim prodajama, pa su tako u prethodnih nekoliko sezona postali pravi "rudnik" kada su u pitanju fantastični mladi igrači, ali jedno je sigurno, svako ko želi Tielemansa, moraće dobro da se "isprsi" kada je novac u pitanju.

Milan je baš loše započeo ovu sezonu i navijači su besni, jasno je da će biti potrebne brojne promene u igračkom kadru u januarskom i u narednom letnjem prelaznom roku.