10.10.18.

Jokan želi defanzivca Milana!

Da li on može da im pomogne u borbi za opstanak?

Fulham definitivno ima dovoljno kvalitetan sastav koji je dorastao Premijer ligi, ali trenutno rezultati nisu idealni i Jokanovićev tim se nalazi na 17. mestu, odmah iznad "crte".

Odbrana je definitivno najveći problem, iako je najviše upravo u taj deo terena i uloženo. Trener Fulhama želi još jednog defanzivca, a pominje se ime Matea Musacchija.

Argentinac je stigao u Milan iz Villarreala prošlog leta, ali nije bio na nivou koji se od njega očekivao, pa on čak razmišlja i o odlasku iz ovog italijanskog kluba.

Pored Fulhama i Watford je zainteresovan za ovog dvadesetosmogodišnjeg štopera, a oba tima će pokušati da ga dovedu u januaru.

Kako prenose italijanski mediji, Fulham je pokušao i ovog leta da dovede Argentinca, ali nisu u tome uspeli. Iako su bili odbijeni, oni će pokušati ponovo da dovedu ovog defanzivca.

Sa druge strane, Watford želi ovog igrača još od dana kada je nosio dres Villarreala. Gattuso će pokušati da zadrži ovog igrača i nedavno je govorio o njegovim kvalitetima u superlativu i da je on veoma bitan za sam tim.