3.10.18.

Milan ima ideju da upari Pipitu i Ibru na šest meseci

Leonardo i Maldini navodno već kontaktirali sa Rajolom.

Italijani od jutros bacaju bombe - ponovo je aktuelna priča o povratku Zlatana Ibrahimovića u Milan! Ovu vest donosi Corriere della Sera i tvrdi da su Leonardo i Maldini već stupili u kontakt sa Minom Raiolom, kako bi se kod Ibrinog agenta raspitali kakve su šanse da napadač ou Švedske već ove zime stigne na San Siro.

Stara je priča o tome kako Ibrahimović ima želju da se vrati u Milan, a što zbog visoke plate, što zbog čvrstog ugovora sa LA Galaxyjem to do sada nije bilo moguće. Ruku na srce, Zlatan baš i nije ostvario najbolji kontakt sa Mirabellijem i Fassoneom. Zato je situacija sada dosta drugačija, čak se može reći i realnija kada je u pitanju povratak čoveka koji je Milanu doneo poslednju titulu 2011. godine.

Dovoljno da navijači počnu da maštaju o idealnom tandemu napadača Higuaín - Ibrahimović.

Zlatan ima 36 godina, ali prema onome što pruža u MLS ligi deluje da bi mogao da odigra još koju sezonu na vrhunskom nivou. Uostalom, o kakvoj god ligi da se radi učinak od 20 golova na 24 meča svakako nije za nipodaštavanje. Svesni su toga u Milanu, baš kao šti su svesni da je Higuaínu i Cutroneu pod hitno potrebna ozbiljna podrška još jedne klasne "devetke".

Svaka čast i Boriniju i Castilleju i Susu, koji je konačno pogodio posle osam meseci, ali Rossonerima je potreban špic koji će da pogađa u seriji, bar dok se Pipita u potpunosti ne oporavi i "aklimatizuje" na Milano.

Corriere della Sera navodi da bi Milan bio spreman da Ibri ponudi saradnju od januara do juna, dakle na šest meseci. Problem bi mogao da predstavlja ugovor koji Šveđanin ima sa Amerikancima, a koji ističe tek u decembru 2019. godine.