21.11.18.

Gazzetta otkrila Ibrahimovićev 'honorar' u Milanu

Za šest meseci...

Zlatan Ibrahimović se, barem ako je verovati italijanskih medijima, vraća u Milan!

Rossoneri svim silama žele da dohvate mesto koje vodi u Ligu Šampiona i hitno traže jaku alternativu Higuaínu i Cutroneu, a odluka je pala na Ibrahimovića koji je pokazao u MLS-u da ni sa 37 godina nije za staro gvožđe.

Sportski direktor Milana Leonardo i Mino Raiola pregovore su počeli pre nekoliko dana, a Ibrahimovićev povratak na San Siro je, kako pišu italijanski mediji, sada samo tek formalnost. Gazzetta je takođe otkrila da će Šveđanin za šest meseci dobiti honorar od dva miliona eura, a u ugovoru će biti i opcija produženja na još jednu sezonu ukoliko obe strane budu za to.

Ibrahimović je u nekoliko navrata isticao kako on i porodica Milano smatraju drugim domom, a ukoliko se transfer realizuje, to će ujedno biti i njegov povratak na San Siro nakon punih šest godina.

Ibrakadabra je u Milan došao 2010. godine, a zadržao se sve do 2012. kada je otišao u PSG. Odigrao je 85 utakmica postigavši 56 golova i podelivši 24 asistencije. Osvojio je s njima titulu prvaka Italije i italijanski superkup...